DGTL

Huisstijl Alro Motoren

Je hebt ze geheid een keer zien varen, een boot, een sloep of jacht. Voor vele mensen een droom, voor andere puur vermaak en voor vele heerlijk om naar te kijken. Als eigenaar van een boot is het belangrijk om deze boten goed te onderhouden. Alro Motoren zag hier een droom en heeft als echte ondernemer hier zijn bedrijf van gemaakt. Alro Motoren zet zich in voor reparaties en onderhoud van boten. D-Creative mocht deze fantastische klant helpen om hun visie te verwerken in een prachtige huisstijl.

Alro Motoren had al klanten, maar een professionele huisstijl ontbrak. D-Creative begon deze case met het maken van een logo. Als resultaat koos D-Creative voor een strak logo met de naam van de klant en de schroef als animatie. De schroef staat voor de reparatiediensten van de klant en zorgt voor een directe link naar de diensten van Alro Motoren.

D-Creative verzorgde ook de website van Alro Motoren. De website bevat een hoge User Experience en is dus super klantvriendelijk. Dit is terug te zien in de vele features van de website. Zo bevat de website een button voor de ophaalservice (24/7 service), waardoor de klanten van Alro Motoren met één druk op de knop een serviceaanvraag kunnen voltooien.

De website bestaat uit veel terugkerende elementen. Het logo, de visitekaartjes en de website hebben gemeenschappelijke visuals. Door een eenheid te creëren in de huisstijl wordt er naamsbekendheid opgebouwd en herkennen mensen het bedrijf sneller. Alro Motoren heeft nu een professionele en sterke website.

Heb jij iemand nodig die zorgt voor een betere vindbaarheid op Google, ben je toe aan een nieuwe huisstijl of is jouw website toe aan een update? D-Creative helpt ondernemers groeien. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Categories

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)