DGTL

Logo Stijlvol

Stijlvol is een bedrijf dat kleur-, kleding- en stijladvies geeft aan mensen die die daar nood aan hebben. Bij deze frisse en stijlvolle onderneming ontbrak nog één ding, een logo. De klant zocht een tijdloos en fris logo dat de visie van de onderneming weerspiegelde. Een logo dat bestond uit vele kleuren en dat makkelijk te herkennen was.

Aan D-Creative de taak om voor deze klant het perfecte logo te creëren. Het creëren van een logo is een heuse taak, het weerspiegeld namelijk de onderneming en is het eerste wat mensen opvalt. Het is daarom belangrijk om de wensen van de klant en de mogelijkheden goed te combineren.

Het resultaat? Een ‘stijlvol’ logo dat alle wensen van de klant omschrijft. Het logo is kleurrijk, fris en makkelijk te herkennen voor klanten. Heb jij je eigen onderneming en ben je opzoek naar een passend logo voor jouw bedrijf? D-Creative heeft jarenlang ervaring in het ontwerpen van ijzersterke en professionele logo’s. Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Categories

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)