DGTL

Visitekaartje Bootservice Balk

Bootservice balk zet zich in voor de onderhouden en verkoop van boten. Na 20 jaar actief te zijn geweest in de watersport, is deze vakkundige ondernemer voor zichzelf begonnen. Als frisse en startende ondernemer is het opbouwen van een netwerk heel belangrijk. Daarom zocht Bootservice balk een manier om meer klanten te werven en meer naamsbekendheid te creëren.

D-Creative kwam met de perfecte oplossing, ijzersterke visitekaartjes afgestemd op hun visie en huisstijl. In een online wereld, vergeten mensen soms de kracht van mond-op-mond reclame. Dit soort reclame doe je het best met een goed en sterk visitekaartje. Je bouwt hiermee een sterk netwerk op waardoor je naamsbekendheid groeit en je meer mensen werft. Visitekaartjes zijn daarom een echte aanrader. Bootservice balk heeft de visitekaartjes nu op verschillende plekken neergelegd, waaronder een paar boot winkels.

D-Creative heeft al jaren ervaring in het ontwerpen van visitekaartjes. Ben jij een startende ondernemer en zoek jij ook een manier om meer naamsbekendheid op te bouwen? Vraag aan D-Creative de mogelijkheden!

Categories

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)