DGTL

Goede investering? Schrijf een blog op je website!

blog-blog

“Bloggen? Kost dat niet heel veel tijd?”. “Ik weet niet waar ik over moet schrijven in een blog”. Een aantal logische twijfels die veel bedrijven hebben als ze het advies krijgen om te gaan schrijven op hun eigen website. Een blog op je eigen website biedt echt veel meerwaarde en zal zich op langere termijn terugverdienen.

Lees verder voor de 4 redenen waarom JIJ moet beginnen om blogs te gaan schrijven.

1. De mogelijk hebben om nieuwe informatie toe te voegen aan jouw website

Websites zijn informatiebronnen. Bij het bouwen van een website wordt er goed nagedacht over de informatie/tekst die op de website moet komen te staan. Zodra de website live staat, wordt er niet veel meer toegevoegd, of wordt de informatie niet aangepast. Internet biedt de mogelijkheden om juist alle alle informatie eenvoudig aan te passen. Ook het toevoegen (regelmatig) van nieuwe informatie wordt goed opgepakt door de zoekmachines, hierdoor zul je extra bezoekers op je website krijgen.

2. Jij bent de expert in jouw vakgebied en dat kan je nu laten zien door middel van blogs schrijven

“Wat moet ik schrijven?” is de hoofdvraag. Hier hebben wij antwoord op: deel je expertise. Je moet laten zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je kent je product en/of dienst goed en weet wat er speelt. Door middel van een blog op je website wek je vertrouwen bij de klant en trek je potentiële klanten over de streep om toch contact op te nemen of over om een aankoop te doen.

Een blog maak je bedrijf persoonlijker

Een blog is vaak informeel, omdat je informatie deelt en je snel kunt communiceren van wat er binnen jouw vakgebied gebeurt. Omdat je met een blog een persoonlijke kant laat zien, draagt dit bij met jou relatie met de klant.

4. Extra bezoekers door middel van blogs schrijven

Zoekmachines hechten veel waarde aan informatie, informatie die up-to-date is en natuurlijk informatie die uniek is en niet gekopieerd is. Bovendien is iedere blog die je schrijft weer een extra mogelijkheden voor bezoekers om op die specifieke pagina te landen. Als je de blog goed invult kan het aantal bezoeker vanuit Google toenemen.

Zie je dit toch niet zitten en wil je hier ondersteuning bij? D-Creative helpt je graag hiermee en geeft je uiteraard eerlijk en betrouwbaar advies. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Categories

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)